Home / Cristiano Ronaldo Blev Elimineret Fra AFC Champions League, Han Har Prøvet Sit Bedste

I anden runde af AFC Champions Leagues kvartfinaler vendte holdet anført af Cristiano Ronaldo, iført en AI Nassr Fodboldtrøje , Al Ain 4-3 hjemme og uafgjort 4-4 samlet. Men straffesparkskonkurrencen gik desværre skævt, med en samlet score på 5-7, og AI Nassr formåede i sidste ende ikke at gå videre til AFC Champions League-semifinalerne. I denne kamp startede og spillede den 39-årige Ronaldo 120 minutter. I det 115. minut, næsten udmattet, skabte han succesfuldt et straffespark til holdet og lavede straffesparket, hvilket med succes trak kampen ind i en straffesparkskonkurrence. I det øjeblik straffesparket blev scoret, så utallige fans frem til, at den tidligere Champions League-konge ville bringe sine vidunderlige minder til AFC Champions League. Ligesom utallige modgange, han har mødt, vil manden i Fodboldtrøjer nr. 7 altid stå frem i kritiske øjeblikke, og hans store hjerte kan modstå alt. Det var ham, der trak holdet tilbage fra kanten. Folk var vant til hans styrke og storhed, men de blev stadig rørt over hans altomfattende indsats. Desværre præsterede Brozovic, Telles og Ottavio i straffesparkskonkurrencen unormalt. Selvom Ronaldo ramte det tredje straffespark, blev han til sidst elimineret og missede semifinalen. På dette tidspunkt har Ronaldo afsluttet sin første AFC Champions League-rejse. I de 10 kampe i denne AFC Champions League spillede Ronaldo 8 kampe og scorede 6 mål og 2 assists. Da AFC Champions League er elimineret, er AI Nassr allerede 12 point efter topplaceringen i ligaen. Med 11 runder tilbage er håbet om at vinde mesterskabet lille. I denne sæson har AI Nassr kun Saudi King's Cup (som er kommet ind i top 4) at have en chance for at konkurrere om. Mange fans forventer, at han får noget denne sæson!