Home / Harry Kane: Smerten Ved 402 Mål Uden Et Trofæ

Harry Kane: Smerten Ved 402 Mål Uden Et Trofæ

Selvom Harry Kane har scoret forbløffende 402 mål siden 2010 og nået fire finaler, fortsætter hans forbandelse over ikke at vinde et mesterskab, hvilket er blevet et "håndtag" for fans at vælge Kane. Kane stod ved Bernabeu med tårer i øjnene efter at være blevet elimineret.

Bayern viste engang håb for fansene, men Kane, iført nr. 9 billige fodboldtøj, blev skiftet ud i det 85. minut på grund af en rygskade og missede spillets nøgleøjeblik. Bayern førte på det tidspunkt 1-0, men tingene ændrede sig hurtigt. Neuers fejl gav Joselu en chance for at udligne, og han scorede igen tre minutter senere.

Kane kunne kun tomt se på, hvordan hans modstandere fejrede sejren - selvom han slog sin personlige rekord i denne sæson, idet han bidrog med 44 mål og 11 assists og slog flere Bundesliga-rekorder. Med så imponerende resultater vil Kane indlede endnu en sæson uden mesterskab. Er det virkelig, hvad Kanes skæbne er? Den nye sæsons FC Bayern München fodboldtrøjeer blevet frigivet, en meget blændende rød farve. Fans tror, at Kane vil vinde noget i den nye sæson efter at have båret sådan en billige fodboldtrøjer!