Home / Lionel Messi Scorer På Estádio José Alvalade

Lionel Messi Scorer På Estádio José Alvalade

Han er anfører for det argentinske fodboldlandshold, og han er den tidligere kaptajn for FC Barcelona. Denne sæson er hans anden med Paris Saint-Germain, og han har rystet sidste sæsons dårlige form af sig. Med Lionel Messis navn indgraveret på sin egen Paris Saint-Germain Trøje fortsatte han med at spille i UEFA Champions League og score på Estádio José Alvalade.

Lionel Messi chokerede endnu en gang fans under kampen, og hans form fik fans til at glemme hans alder. UEFA Champions League-gruppespillet mellem Paris Saint-Germain og Sport Lisboa e Benfica var første gang, Lionel Messi scorede. Kampen gav fansene endnu et kig på den bedste Lionel Messi, som spillede 159 kampe og scorede 127 mål i UEFA Champions League. Det afgørende var, at han scorede 40 mål mod forskellige hold i UEFA Champions League, og han satte igen rekorden for turneringen. Utallige fans, der elsker Lionel Messi, vil være stolte af at se kampen, han er i meget god form lige nu. Lionel Messi blev kåret til det bedste hold efter kampen, efterfulgt af målmand Antonio Donnarummas rating. Så længe målmand Antonio Donnarumma er bedst, kan han yde bedre beskyttelse til Paris Saint-Germain.

Selvom Sport Lisboa e Benfica er et hold i Primeira Liga, er dette hold et af kraftcentrene i UEFA Champions League. Der var fans af hjemmeholdet, der konstant viftede med deres Benfica Trøje . Holdet har opnået 13 sejre og 2 uafgjorte i alle konkurrencer. Selvom Sport Lisboa e Benfica gik med til Darlose Núñez' skifte til Liverpool denne sommer, er truppens styrke ikke blevet påvirket. Paris Saint-Germains manglende evne til at slå Sport Lisboa e Benfica var skuffende for mange fans, trods alt mod et hold med UEFA Champions League-arv.