Home / Liverpool Tøj Til Børn Premier League-vinderen Christian

Liverpool Tøj Til Børn Premier League-vinderen Christian

Liverpool Trøje Til Børn  Premier League-vinderen Christian Fuchs er blevet den femte spiller, der slutter sig til MLS-udvidelsesklubben Charlotte FC forud for deres indledende sæson i 2022.

Den 35-årige bagspiller har skrevet under på en etårig aftale med klubben med mulighed for yderligere et år.

Fuchs, der har været anfører for Østrig, mens han tjente 78 landskampe for sit land, spillede ni kampe for Leicester i denne sæson, efter at have været en del af Foxes' berømte titelvindende hold.

Artiklen fortsætter nedenfor Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Hvad havde Fuchs at sige? "Jeg er imponeret over Charlotte FCs vision for at bygge et succesfuldt hold," sagde Fuchs. "Dette er en ekstraordinær mulighed for at bygge videre på søjlerne for progressivt, kollektivt og ambitiøst, som allerede er forankret i Queen City.

"Sammen med et mangfoldigt personale, Fodboldtrøje Børn  der udgør denne klub, kan vi læne os op af fodboldmiljøet fra hele verden for at skabe endnu mere af en konkurrencedygtig og hårdtarbejdende CLTFC-familie. Jeg ser frem til at starte fra dag ét med at hjælpe med at gøre Charlotte FC til en vindende forening."