Home / Liverpool Trøje Med Tryk Arsene Wengers Embedsperiode

Liverpool Trøje Med Tryk Arsene Wengers Embedsperiode

Liverpool Trøje Med Tryk  Arsene Wengers embedsperiode som Arsenal-manager er officielt forbi. De sidste par år har mildest talt været stenrige i klubben, hvor mange Arsenal-fans aktivt har opfordret ham til at forlade. Men hans tid som manager endte på et højt niveau i Huddersfield i dag.

Det var ikke en klassiker, men Pierre-Emerick Aubameyang scorede kampens eneste mål for at give Wengers hold alle tre point. The Gunners sluttede Premier League-sæsonen på en sjetteplads. Klubben vil nu vende opmærksomheden mod at udpege Wengers efterfølger med håb om, at den nye manager kan geninstallere Arsenal som titeludfordrere. WENGERS GESTUR TIL EN FANDER var følelsesladede scener både under og efter kampen. Wenger kom tilbage på banen for at sige et sidste farvel til fansene. En to minutters video fanger det øjeblik, han gik ud igen for at hilse på de tilhængere, der var blevet tilbage, og det giver følelsesmæssig visning. En ørneøjet journalist har bemærket en interaktion mellem Wenger og en fan efter kampen. Og det opsummerer franskmanden perfekt. Chris Wheatley, en Arsenal-korrespondent for Goal, bemærkede, at en fan bad Wenger om sit slips i slutningen af ​​kampen. Desværre havde den 68-årige allerede givet sit slips til en anden fan. ventilatoren gik ikke tomhændet. Han bad Wenger om et kram i stedet, hvilket den franske manager behørigt forpligtede. Se øjeblikket fra 1:25 her: Hvilken mand. Han har været en kredit til Premier League gennem hele sit 22-årige ophold. Wenger vil gå ned som en klub legende, og det er ikke kun for hans succes på banen. Det er også på grund af hans opførsel uden for den. WENGER PLANLÆGER AT FORBLIVE I FODBOLDDet er uvist, hvad Wenger vil gøre næste gang.

Han har tidligere meddelt, at han gerne vil blive i fodbold, selvom han efter kampen i dag udtalte, at han ikke ønskede at møde Arsenal i næste sæson. Adspurgt om han ville møde Arsenal som manager i næste sæson, svarede Wenger: "Jeg tror ikke jeg er klar til det i Fodbold Trøje Børn  øjeblikket." Det ville være meget svært, den dag ville jeg blive hjemme.