Home / Anden Sejr

Anden Sejr

Real Madrid vandt Almeria 3-1 på udebane og vandt deres anden sejr i den nye sæson. Lyspunktet er Bellingham. Denne nye sæson angreb den engelske stjerne, der lige har vundet nr. 5 Real Madrid fodboldtrøjesom en skarp kniv og scorede to gange. Til sidst forseglede Vinicius sejren.

Temperaturen i Almeria var så høj som 32 grader Celsius den dag, men de to hold præsenterede stadig et tempofyldt spil for publikum. Midtbanespilleren Arribas, iført Almerias nr. 19 billige fodboldtrøjer, begyndte at skabe spænding i det tredje minut af kampen. Spilleren fra Real Madrids ungdomshold brød faktisk hjemmeholdets mål! Dette gør virkelig Real Madrid-fans bekymrede!

Men takket være Lunins adskillige redninger ser det ud til, at folk kan se skyggen af Courtois. Jeg må sige, at Ancelotti stadig er meget god til at ansætte folk. Real Madrid vandt denne kamp, men den viste også Almerias ekstremt eksplosive kraft. Dette er et spil, der er værd at huske. Hvis du også kan lide fodbold, kan du følge min blog.