Home / Interessant ændring, Alle Størrelser Er Væk!

Interessant ændring, Alle Størrelser Er Væk!

Officielt certificeret af AC Milan! Der er sket en interessant ændring i førsteholdsspillerlisten på Milans officielle hjemmeside: Giroud er først opført blandt målmændene foran Maignan, Mirante, Nava og Sportiello. På billedet er Giroud iført en Målmands Trøjer uden nogen følelse af krænkelse. Samtidig optrådte han ikke på forwardlisten.

Hvad skete der? Det viste sig, at målmand Maignan i Milans 1-0 udekamp mod Genoa blev udvist med rødt kort. Den franske angriber, der blev kaldt ind i det kritiske øjeblik, spillede mirakuløst rollen som målmand og reddede med succes modstanderens skud!

Efter kampen blev hans "heltegerninger" bredt bemærket, og nu har Milans officielle hjemmeside placeret ham blandt målmændene. Fans udtrykte straks deres kærlighed til Giroud med handlinger. Milan satte målmand Billige Fodboldtrøjer med Girouds navn og nummer på hylderne, og alle størrelser blev udsolgt på mindre end et døgn! Nogle fans jokede med, at dette kunne blive en udsolgt AC Milan fodboldtrøje, så de skal have en hurtigt!