Home / Den Spirituelle Konnotation Af Ruhr-fodbold!

Den Spirituelle Konnotation Af Ruhr-fodbold!

Selvom de led et 0-4-nederlag i El Clasico, kom Dortmund straks op i humøret og gik til Champions League. De besejrede Newcastle United 2-0 på hjemmebane og klatrede til toppen af "Dødens Gruppe" og tog deres skæbne i egne hænder! Den 30-årige Füllkrug scorede sit første mål i Champions League med en Dortmund billige fodboldtrøjerdenne gang, hvilket er glædeligt.

Før kampen var Dortmunds tilstand gennemsnitlig, mens Newcastles moral var høj. Efter åbningen havde Newcastle dog få muligheder for positionel krigsførelse. Tværtimod havde alle Dortmund-spillere en følelse af defensivt ansvar, kontrollerede situationen bedre, og var også meget aktive i kontraangreb på forbanen. Til sidst scorede Füllkrug og Brandt og holdt modstanderen ren.

En velfortjent 2-0, dette er den spirituelle konnotation af Ruhr-fodbold! Ikke sexet, men solid. Det bedste ved dette spil er enhver Dortmund-spiller. Alle spillere fastholdt deres initiativ fra start til slut. For tre dage siden gjorde Dortmund sig selv forlegen, men de gjorde ikke Bundesligaen i Europa forlegen, men satte et eksempel! Lad os tage Borussia Dortmund fodboldtrøjepå og heppe på dem!