Home / Præstationer, Der Kan Rangeres I Historiebøgerne

Præstationer, Der Kan Rangeres I Historiebøgerne

Inter Milans 3-3 Benfica kan beskrives som en standard "målkamp". De to hold spillede hver især gode mål i halvdelen af kampen. Dette resultat er også værdig til begge holds indsats. Inzaghi sendte alle erstatningsspillere ud i dette spil, som blev støttet af mange Nerazzurri-fans.

Scoringen på 3-3 er virkelig meget underholdende for tilhængerne at se. Det blottede ikke kun smuthullerne, men kompenserede også godt for dem. Stillet over for en sådan mulighed for at få træning opfordrede træneren de unge spillere til at bære Inter Milan Fodboldtrøje og udfordre modigt. Selvom 0-3-scoringen i første halvleg fik alle til at tro, at en tragedie var ved at ske, indhentede Inter Milan hurtigt pointene i anden halvleg.

På den anden side er Benficas vej til Champions League ikke glat, men João Mários præstationer i denne kamp overgik forventningerne. Skarpskytten iført nr. 20 Billige Fodboldtrøjer scorede et hattrick i de første 34 minutter. Denne præstation kan registreres i historien!