Home / La Liga Forlader Atlético De Madrid Med Sidste års Titelchance

La Liga Forlader Atlético De Madrid Med Sidste års Titelchance

For en højrebacksspiller, sikke en vidunderlig ting at kunne score i anden runde af ligaen. Nahuel Molina var heldig at bære Atlético Madrid Trøje , hvor han mødte sin tidligere holdkammerat Rodrigo De Paul igen. Nahuel Molina scorede sit første mål i sæsonen mod Rayo Vallecano i Atlético de Madrid med en assist fra Rodrigo De Paul. Nahuel Molina og Rodrigo De Paul har i øjeblikket tre identiske Billige Fodboldtrøjer . De spillede for henholdsvis Argentina, Udinese og Atlético de Madrid.

I den periode, hvor Barcelona og Real Madrid roterer nye og gamle spillere, afhænger om Atlético de Madrid kan rejse sig af denne sæson. På nuværende tidspunkt har Atlético de Madrid fremragende spillere på alle positioner, og holdets samlede styrke er i en stabil tilstand. Simeone signede ikke unge spillere til at komme med denne sommer, men valgte tre stærke gamle spillere til at være med. Javi Galán, Çağlar Söyüncü og César Azpilicueta er alle gode defensive backs i det oprindelige hold, og deres tilføjelse vil helt sikkert øge Atlético de Madrids defensive evner.

I Atlético de Madrids taktik, når de defensive backs har spillet godt, vil midtbanespillernes og angribernes scoringsevner blive maksimeret. På nuværende tidspunkt er Barcelona og Real Madrid hovedsageligt unge spillere, og efter at Atlético de Madrid har oplevet tre års kontinuerlig træning af unge spillere, er disse spillere over 25 år nu bedst. Om Atlético de Madrid kan vinde La Liga-mesterskabet igen afhænger af præstationerne i sæsonen 2023-24. Dette er deres eneste chance for at vende skæbnens gear i de sidste ti år.