Home / Ronaldo Spilletrøje Børn Aubameyang Var Ikke Tilfreds

Ronaldo Spilletrøje Børn Aubameyang Var Ikke Tilfreds

Ronaldo Spilletrøje Børn  Aubameyang var ikke tilfreds med Kroos' kommentarer, og udsendte et svar på sociale medier, hvor han forsvarede sin beslutning om at fejre med en maske, og insisterede på, at han gjorde det for at bringe et smil frem på ansigterne på børn, der følger fodbold.

Den 31-årige skrev på sociale medier: "Forresten - har denne Toni Kroos børn? Bare husk, jeg gjorde det for min søn et par gange, og jeg vil gøre det igen. Jeg ville ønske, at du fik børn en dag og gør dem glade som denne ungdomsskoleelev. Og glem ikke #maskon #staysafe."

Twitterposten var ledsaget af et billede af et billede af Aubameyang som en superhelt, der var blevet tegnet af et barn, som tilsyneladende havde fået en skoleopgave for at formidle, hvad "lykke" betød for dem.

Gunners-stjernen kunne ikke lade være med at sigte endnu en udgravning mod Kroos i et senere indlæg, da han citerede et billede af ham selv, hvor han fejrede et mål for Dortmund med Marcos Reus i en Batman-maske med overskriften: "Send Toni Kroos tillykke til hans 3 børn hjerteligt din Batman og Robin."

Send @ToniKroos tillykke med hans 3 Billige Fodboldsæt  børn hjerteligt din Batman og Robin https://t.co/JUOYPhuC0X