Home / Liverpool Trøje Med Tryk Den Portugisiske Landsholdsspill

Liverpool Trøje Med Tryk Den Portugisiske Landsholdsspill

Liverpool Trøje Med Tryk  Den portugisiske landsholdsspiller Andre Gomes viste glimt af den evne, der fik Blaugrana til at udbetale 35 millioner euro for sine tjenester, men han var stort set skuffende i det, der var en helt igennem undervældende sæson. Den 23-årige kom til Camp Nou med en EM-vindermedalje, men Barca-fans vil forvente meget mere af ham i næste sæson.

6. ISLAM SLIMANI (Sporting Lissabon til Leicester, €30 mio.)

En relativt sen tilføjelse til Claudio Ranieris Premier League-vindende hold, Slimani ankom til England med en frygtindgydende målscorerekord med Sporting Lissabon. Den algeriske landsholdsspiller scorede 27 mål i 33 kampe i sæsonen, inden han sluttede sig til Foxes, og der var store forhåbninger om, at han ville tage presset af Jamie Vardy i angrebet. Desværre for Leicester-fans levede han ikke helt op til regningerne og scorede syv i 23 ligakampe.

5. LUCAS PEREZ (Deportivo til Arsenal €20 millioner)

Den spanske angriber scorede syv mål i 21 Fodbold Trøje Børn  kampe i alle turneringer for Gunners, inklusive tre i tre Champions League-kampe, men han fik ingen indflydelse i Premier League, da Arsene Wengers mænd ikk