Home / Real Madrid Hjemmebanesæt Men Han Slog Til Mod

Real Madrid Hjemmebanesæt Men Han Slog Til Mod

Real Madrid Hjemmebanesæt  Men han slog til mod Napoli efter at være blevet genoprettet i startopstillingen til Champions League-kampen af manager Pep Guardiola.

Da Napoli havde bragt City tilbage til niveauet 2-2 fra straffesparkspletten efter 62 minutter, genoprettede Aguero sit holds føring syv minutter senere med en kølig afslutning lige inde i straffesparksfeltet efter et lynende kontraangreb.

Han startede sin City-karriere ved at score to gange i sin debut, mod Swansea City i august 2011, og afsluttede sin første kampagne i engelsk fodbold med at score det måske mest dramatiske mål i ligaens historie; vinderen af sidste gisp mod Queens Park Rangers, som vandt Blues' første titel siden 1968.

Det var hans 30. mål i alle turneringer den sæson, og han har scoret mindst 28 mål i fem af sine seks hele sæsoner i England.

Sidste sæson under Guardiola scorede han 34 gange i alle turneringer, mere end han scorede i en enkelt kampagne under Roberto Mancini eller Manuel Pellegrini.

Han begyndte den nuværende kampagne Køb Fodboldtrøjer  med brug for otte mål for at matche Brooks rekord og ni for at slå den, og han har klaret det i sine første 11 optrædener.