Home / Manchester United Tøj Til Baby Goater Indrømmer, At

Manchester United Tøj Til Baby Goater Indrømmer, At

Manchester United Trøje Til Baby  Goater indrømmer, at den 25-årige, som nu er sat på sidelinjen på grund af en skade, ikke kan placeres sammen med den globale elite i den form, mens Guardiola måske overvejer sine muligheder, når det kommer til forstærkninger.

Den tidligere Blues-angriber sagde til Gentingbet: "Jeg tror bestemt, han vil undersøge det, for uden chancerne tilfalder Aguero, ser det ikke ud til, at City lægger dem væk lige nu.

"Jeg tror, at Sterling går igennem et dårligt patch, og det har sandsynligvis været to eller tre uger, og vi ser, at Sterling går glip af et par chancer, han har haft i en-mod-en.

"Der har været chancer med bolde, der bare skal sættes over stregen, jeg ved det ikke fra seks, syv yards ude, og han mangler dem. I enhver anden sæson ville disse have været tap-ins, og vi ville have tænkte intet over det.

"Gabriel Jesus ser ud til at ramme formen og så på en måde gå ind og ud af form. Så jeg tror, han vil se rigtig godt på en centerforward, bestemt hen over sommeren.

"Men med Raheem Sterling var han i starten Fodboldtrøjer Herre  af sæsonen helt i brand, og så droppede Guardiola ham.