Home / Messi Scorer 800 Karrieremål

Messi Scorer 800 Karrieremål

Monument Stadium indledte en venskabskamp mellem Argentina og Panama. Et hav af blå og hvide dukkede op i auditoriet, og alle tilskuerne bar Argentina Fodboldtrøje for at se Argentinas første kamp efter at have vundet VM. Almada kom fra bænken for at score et mål, Messi scorede karrierens 800. mål fra et frispark, og Argentina vandt 2-0. Alle fans ser frem til Argentinas første kamp efter at have vundet mesterskabet. I denne kampagne var Argentinas hovedspillere helt ude, og Alvarez fulgte Messi og Di Marias partnerangribere for at starte kampen om at danne en angriber. I første halvleg lancerede begge sider et tæt forsvar. Selvom Argentina havde fordelen, missede de mange scoringsmuligheder, og ingen af siderne scorede. I det 78. minut af anden halvleg sprængte Almada, der kom fra bænken, i nettet fra straffesparksfeltet for at bryde dødvandet. Dette er også Almadas første mål i Argentina Fodboldtrøje Med Eget Navn . I det 88. minut, efter at have misset flere frispark, fik Messi endnu en frisparksmulighed. Denne gang indvarslede Messi endelig karrierens mål nummer 800. Dette spil var mere som et stort karneval efter VM. 80.000 fans iført Argentina Fodboldtrøje faldt i et karneval, da Messi indvarslede det 800. mål i sin karriere og endda tilbød tilbedelse og udtrykte deres høje respekt for GOAT.