Home / En Erindringsbog Inspireret Af Et Gruppebillede

En Erindringsbog Inspireret Af Et Gruppebillede

Et nyligt billede af Jamal Musiala og Jude Bellingham har vakt alles spekulationer om fremtiden for dette par magtfulde holdkammerater. Oprindeligt var Jamal Musiala og Jude Bellingham begge spillere iført England Fodboldtrøje . Senere, på grund af forskellige forfølgelsesmål, kunne de ikke spille på samme hold. Uanset om de er i klubben eller landsholdet, har de begge valgt forskellige stilarter af hold. Måske har skæbnen bestemt de to spillere til at have forskellige oplevelser, så de ruter, de tager nu, er også afgjort forskellige.

Jamal Musiala valgte at bære Bayern München Trøje , han vil gerne spille for et fantastisk fodboldhold. Jude Bellingham valgte at bære Borussia Dortmund Trøje , fordi han håber at få mere erfaring på sådan et hold. Jude Bellingham har store drømme, og han ved præcis, hvilken vej han skal tage hvert skridt på vejen i sin karriere. Jamal Musiala ønsker kun at spille for FC Bayern München helhjertet. Da han kom til holdets ungdomstræning, mærkede han dybt den sande betydning af fodbold.

Fra dette billede kan alle fuldt ud se de to spilleres forskellige mentalitet. Jamal Musiala er en mere behersket og reserveret lille dreng, mens Jude Bellingham viser et stærkt, stabilt og beslutsomt udseende. I øjeblikket spiller Jamal Musiala og Jude Bellingham begge i Bundesligaen, og de har stadig mange muligheder for at møde hinanden. I Jamal Musialas bevidsthed har Jude Bellingham altid været en meget selvsikker spiller. Forskellige mentaliteter bestemmer forskellige karriereveje. Hvem får den ære, de ønsker i sidste ende?