Home / Cristiano Ronaldo Fuldfører Kampen En Regnfuld Aften I Portugal

Cristiano Ronaldo Fuldfører Kampen En Regnfuld Aften I Portugal

Sidste års FIFA World Cup fik mange fans til at tro, at Cristiano Ronaldo måske ville forlade det portugisiske fodboldlandshold. Mange kendte spillere trak sig fra landsholdet efter VM, men Cristiano Ronaldo, der græd i tunnelen, annoncerede ikke sin tilbagetrækning. Nu er Cristiano Ronaldo iført Fodboldtrøjer Outlet nr. 7 igen. Han løb hele banen på en regnfuld aften under Portugals fodboldlandsholdskamp.

Uanset om det regner eller sner under spillet, vil vejrproblemer have indflydelse på spillerne under spillet. Cristiano Ronaldo nød den lykke, som den regnfulde nat bragte ham, og han blev ved med at blive udtaget til det portugisiske fodboldlandshold. Han er stadig en topstjerne, der ikke så let giver op, og han har stadig et godt konkurrenceniveau. Cristiano Ronaldo er ikke længere på samme alder som Erling Haaland og Kylian Mbappé, han er endda et par år ældre end Lionel Messi. Cristiano Ronaldo, der er ved at fylde 39 år, vil bare gerne deltage i næste års UEFA EM i fodbold. Han er også ivrig efter at deltage i det næste FIFA World Cup. Cristiano Ronaldo er måske meget ambitiøs, men han undgår aldrig problemer. Cristiano Ronaldo skal spille i næste års UEFA European Football Championship, mens FIFA World Cup først bliver klart i hovedkampen. Cristiano Ronaldo vil ikke skjule nogen af sine tanker i fodbold, han vil stadig styrke træningen for at deltage i spillet.

Cristiano Ronaldo har spillet 202 kampe for det portugisiske fodboldlandshold og scoret det 125. mål i sin landsholdskarriere. Cristiano Ronaldos anførerbind er stadig på hans Portugal Trøje , og han er også den spirituelle leder af landsholdet. Mange fans kan måske ikke lide individuelle heroiske spil, men Cristiano Ronaldo har efterhånden forstået vigtigheden af holdet. Cristiano Ronaldo sagde i interviewet efter kampen, at alle resultater kommer fra hele holdet.