Home / Real Madrids Unge Spillere Er Steget

Real Madrids Unge Spillere Er Steget

Dette spil er Madrid Derby, Real Madrid vs Atlético de Madrid. Rodrygo og Federico Valverde spillede godt i spillet, og Real Madrids unge spillere er steget. Hovedtræner Carlo Ancelotti var ligesom fansen enormt stolt over at se Real Madrid Trøje .

Real Madrids rekord er, hvad andre kraftcentre ønsker, og holdet er i øjeblikket ubesejret. Real Madrid er de forsvarsmestre i UEFA Champions League, hvor holdet vinder i to runder. Real Madrid har også stadig en vindende række i ligaen, og holdet er først rangeret i La Liga -stillingen. Selvom spillet manglede hovedspilleren Karim Benzema, hjalp de enestående præstation for de unge spillere holdet med at vinde. Real Madrid havde nogle veteraner, der valgte at forlade efter slutningen af sidste sæson, men holdet lavede også nogle succesrige signeringer. Mange fans stillede spørgsmålstegn ved Real Madrids skridt i starten af sæsonen med Casemiro, der allerede var holdkammerat med Cristiano Ronaldo i Manchester United. Veteranens afgang påvirkede imidlertid ikke styrken i Real Madrids lineup, og Rodrygo og Federico Valverdes præstation brød tvivlen.

Vinicius Junior er også en af de fremragende spillere i holdet. Fremkomsten af unge spillere er en vigtig faktor i Real Madrids succes. Atlético de Madrid tabte spillet, og træner Diego Simeone var tydeligvis ikke glad. Den vigtigste spiller Antoine Griezmann spillede sjældent det fulde spil, men han kiggede på Atlético Madrid Trøje , men kunne ikke slå sin modstander. Real Madrid er på ingen måde et hold, som alle kan undervurdere, og de unge spilers evne bør ikke undervurderes.