Home / 2023 Er Scenen For Manchester United Til At Skabe En Forfærdelig Rekord

2023 Er Scenen For Manchester United Til At Skabe En Forfærdelig Rekord

Enden på Manchester Uniteds sidste kamp i 2023 blev endnu en gang gættet af fans. De tabte til Nottingham Forest. Denne sæson vinder Manchester United altid en kamp og taber den næste, uden en stabil præstation. I 2023 ligger Manchester United kun på syvendepladsen i Premier League med en rekord på 10 sejre, 1 uafgjort og ni tab. Manchester Uniteds rekord på 11 sejre i træk over Nottingham Forest i alle turneringer sluttede. De har skabt for mange dårlige rekorder i 2023.

Manchester United-angriberen Marcus Rashford scorede endelig igen. Selvom han fik en kontraktforlængelse i sommer, er hans styrke ikke blevet forbedret. Marcus Rashford har kun scoret sit tredje mål i sæsonen indtil videre, og Manchester United-fans forventninger til ham svinder gradvist. Antony Matheus, der ikke har præsteret godt, siden han tog Manchester United Trøje på, har stadig ikke scoret sit første mål i sæsonen. Antony Matheus har gået 1.417 minutter i træk uden at score et mål og har undladt at score et eneste mål i 48 skudmuligheder.

Styrken hos Manchester Uniteds forward-spillere er virkelig forfærdelig, og ingen af dem har en stabil præstation. I det 54. minut af kampen tog Amad Diallo, som ikke havde spillet i lang tid, Billige Fodboldtrøjer på, og holdet besluttede at erstatte Antony Matheus, som ikke havde præsteret godt. I de seneste ti år har Manchester United fortsat med at købe fremragende forwards til høje priser, men de har desværre ikke skrevet kontrakt med en fremragende repræsentant. 2023 er passeret, hvilken slags udviklingsvej vil dette team indlede i 2024?