Home / Tottenham Tøj Arsene Wengers Sidste Kamp Som

Tottenham Tøj Arsene Wengers Sidste Kamp Som

Tottenham Trøje  Arsene Wengers sidste kamp som Arsenal-manager på Emirates Stadium forløb så perfekt, som han kunne have forestillet sig. Franskmandens side afmonterede Burnley med 5-0 med en bold fra Pierre Emerick-Aubameyang samt mål fra Alexandre Lacazette, Sead Kolasinac og Alex Iwobi giver Arsenal en overbevisende sejr. Arsenals opmærksomhed skifter nu til at sikre sig en manager, der skal efterfølge Wenger, men den 68-årige hævdede, at han ikke ville udtale sig offentligt om deres beslutning.

"Jeg synes, det er bedre, jeg ikke taler offentligt om den næste manager, fordi jeg ikke er involveret i historien," sagde han efter kampen i søndags. "Jeg ønsker ikke at lægge pres på klubben for at vælge dette. fyr eller denne fyr og give allerede et handicap til den fyr, der kommer ind, fordi han er blevet valgt, eller det var ikke min beslutning – det har jeg ikke noget med at gøre. Men Wenger sagde, at han tror, ​​at den nye manager vil udfordre næste år "Jeg tror bare, han arver et hold, der er meget bedre, end folk tror, ​​det er," tilføjede han. "Jeg er overbevist om, at du kan se, at sammenholdet på dette hold er specielt, og med de rigtige tilføjelser vil dette hold udfordre næste år "DE TO LEDENDE KANDIDATER Mange navne er blevet sat i forbindelse med Arsenal-jobbet. De tidlige kandidater omfattede Luis Enrique, Brendan Rodgers, Mikel Arteta og Patrick Vieira. Men nu har Arsenal reduceret deres liste til to ideelle kandidater. Ifølge Sky Sports vil Arsenal gerne have enten Luis Enrique eller Massimiliano Allegri skal være deres nye manager.

Det ville utvivlsomt falde i god jord hos fans, hvor begge kandidater besidder den nødvendige erfaring for at påtage sig et så højt profileret job. Men der Billig Fodboldtrøje  ser ud til at være et problem. Sky Sports fortsætter med at udtale: "Begge har bekymringer om at tage jobbet pga. klubbens