Home / Argentina Slår Paraguay 1-0 I VM-kvalifikationskampen

Argentina Slår Paraguay 1-0 I VM-kvalifikationskampen

I tredje runde af den sydamerikanske gruppespil til VM-optakten mødte Argentina hjemme mod Paraguay. VM-mesterspillerne iført trestjernede Argentina Fodboldtrøje viste stærk offensiv kraft. Til sidst, hvor De Paul assisterede Otamendis mål, besejrede Argentina Paraguay 1-0 hjemme og vandt tre sejre i træk og akkumulerede 9 point. Fører den sydamerikanske VM-kvalifikationsstilling. Kun 3 minutter inde i kampen gav Otamendis mål Argentina en 1-0-føring. Selvom Messi ikke optrådte i startopstillingen, præsterede Argentinas spillere meget godt i både angreb og forsvar. Lautaro og Alvarez startede på samme tid. Desværre missede Lautaro mange scoringsmuligheder og formåede ikke at bryde landsholdets 12-kamps scoringstørke. Hans præstation fik mange fans til at spekulere på, om Lautaro iført landsholdstrøjen og Lautaro i Inter Fodboldtrøje er den samme person? Messi kom på banen som indskifter i anden halvleg, men var uheldig. Et hjørnespark ramte overliggeren og et frispark ramte stolpen. Til sidst besejrede Argentina Paraguay 1-0 på hjemmebane. I denne kamp havde Argentina en absolut fordel med 75% boldbesiddelse og skabte 14 skud, mens Paraguay kun havde 4 skud. Det er værd at nævne, at målmand Martinez har holdt nullet med landsholdet, siden han lukkede et mål ind i sidste års VM-finale, hvilket satte rekord for det længste clean sheet i holdets historie. Selvom Argentina kun scorede ét mål, kan det ses af spillet, at de argentinske spillere iført de trestjernede landsholdstrøjer er fulde af selvtillid. Lad os se frem til deres fortsatte præstationer i de næste kampe.