Home / Cristiano Ronaldo Vil Fortælle Fans Sandheden Om Transfers I Slutningen Af Måneden

Cristiano Ronaldo Vil Fortælle Fans Sandheden Om Transfers I Slutningen Af Måneden

Cristiano Ronaldo valgte at vende tilbage til Manchester United i august sidste år, og Old Trafford Stadium-fans var glade for at få ham tilbage. Fans sang sange med navnet Cristiano Ronaldo, da de stolte fremviste Manchester United Trøje nr. 7. August har ikke været venlig over for Cristiano Ronaldo, som vil fortælle alle fans sandheden om transferen i slutningen af måneden.

Efter afslutningen på sidste sæson rapporterede medierne, at Cristiano Ronaldo ville forlade holdet, og så var der mange spekulationer om hans transfer. Cristiano Ronaldos indflydelse i fodbold har sat ham i søgelyset på sommerens transfermarked. Hovedårsagen er Manchester Uniteds rekord i sidste sæson, holdet missede UEFA Champions League i denne sæson. Og UEFA Champions League-gruppelodtrækningen er ved at begynde, hvilket intet har med Manchester United at gøre. Manchester United har tabt mere end blot UEFA Champions League-kvalifikationen, holdet har været mindre attraktivt for unge spillere denne sommer. Cristiano Ronaldo har set Manchester United uden den store forandring, og han har ikke lagt skjul på sit ønske om at slutte sig til et UEFA Champions League-kvalificeret hold. Manchester United og Cristiano Ronaldo har begge fået så mange dårlige anmeldelser, at de starter deres sæson i sådan et miljø.

Cristiano Ronaldo vil kun vælge hold i de fem store ligaer, han er endnu ikke ankommet til Æresdivisionsholdet. På nuværende tidspunkt vil Ronaldo Trøje kun være holdet i de fem store ligaer, og han ønsker ikke at holde sig væk fra mainstream medieligaen på forhånd. Selv hvis Manchester United-stjernen David Beckham vælger at trække sig, vil han gradvist trække sig fra fansens opmærksomhed. Cristiano Ronaldo har stadig evnen til at blive, og han vil fortsætte med at bevise sig selv.