Home / Liverpool Tøj Børn Borussia Dortmund-stjernen Ousmane De

Liverpool Tøj Børn Borussia Dortmund-stjernen Ousmane De

Liverpool Trøje Børn  Borussia Dortmund-stjernen Ousmane Dembele efterlod Barcelona-tilhængere meget begejstrede, da de bemærkede, at han fjernede enhver tilknytning til BVB på sin Twitter- og Instagram-bios. Franskmanden har været stærkt forbundet med et skifte til Barcelona, ​​og disse rygter er kun blevet intensiveret med Neymars skifte til Paris Saint-Germain. Af alle de spillere, der udråbes som Neymars potentielle afløser på Camp Nou, inklusive Philippe Coutinho, Kylian Mbappe og Paulo Dybala, er Dembele den mest åbenlyse pasform.

Og ifølge Sky Sports' Kaveh Solkehol, er Blaugrana ivrige efter at få handlen gjort. "Barcelona embedsmænd i Tyskland forsøger i dag at hente Ousmane Dembele fra Borussia Dortmund," skrev Solkehol på Twitter. "Han ønsker at forlade. Dortmund vil have 100 millioner pund.” Dembeles fjernede Dortmund fra de sociale medier biosDembeles ven har drillet Barça-flytningen. Overførslernes verden har ændret sig enormt i løbet af de sidste par år, ikke en lille del takket være sociale medier, og en af ​​Dembeles venner har måske netop bekræftet sit træk. til Barça.Barcelona-fans opdagede, at Dembeles ven, der går efter 'moouss23' på Instagram, har postet en kryptisk besked, der lyder: 'Se firma' eller 'Han underskrev' på engelsk. Og for yderligere at begejstre Barça-fans, 'moouss23 ' er begyndt at følge FC Barcelona på Instagram. Hvem har brug for journalister, når du har intern information fra Dembeles ven? Et blik på hans Instagram-side viser dig, at han er ret tæt på Dembele. Det er selvfølgelig på ingen måde en sikkerhed, at 20-årig vil skrive under for Barcelona. Men du kan forstå, hvorfor Barça-fans bliver begejstrede. Dembele var fantastisk for BVB i sidste sæson, hans første sæson i Bundesligaen efter et skifte fra Rennes, og er bestemt til at blive en superstjerne. England oplevede på første hånd, hvad den unge er i stand til med en strålende præstation i Frankrigs 3-2-sejr over Gareth Southgates hold i juni.

Men han kommer ikke billigt. Dortmunds administrerende direktør, Hans-Joachim Watzke, afslørede, at den tyske klub endda kunne afslå et tilbud på 100 mio. EUR. Fodboldtrøje Til Baby  Da han blev spurgt om et muligt gebyr på 100 mio. EUR, sagde han ifølge FourFourTwo: "I alle tilfælde ikke nok."