Home / Chelsea-manager Thomas Tuchel Vred Af Dommeren

Chelsea-manager Thomas Tuchel Vred Af Dommeren

Chelseas kamp mod Tottenham Hotspur var intens, og det var en af de mest ikoniske kampe i Premier League. Men Chelsea-manager Thomas Tuchel var forarget over dommer Anthony Taylor, som var utilfreds med dommerens beslutning under kampen. Træner Thomas Tuchel elsker ikke kun Chelsea Trøje , han støtter også sine spillere meget.

Premier League er faktisk mere intens og spændende end andre ligaer, og det er noget, andre ligaer skal lære af. Chelseas kamp mod Tottenham Hotspur bød på spillere fra begge sider, der spillede mod hinanden og managere fra sidelinjen. Dette minder mange Premier League-fans om den tidligere Chelsea-manager José Mourinho, som ofte var udsat for vrede på sidelinjen. Han er også ofte irriteret over dommerens beslutninger under kampen, og Thomas Tuchel i denne kamp delte hans følelser. Tottenham Hotspurs første mål var fuld af kontroverser, og dommer Anthony Taylor kiggede på VAR efter kendelsen og ændrede stadig ikke mening. Chelsea-manager Thomas Tuchel udtrykte sin utilfredshed med, at dommeren Anthony Taylor ikke gjorde spillet retfærdigt.

Kampens dommer, Anthony Taylor, er muligvis fan af den anden side, den eneste forskel er, at han ikke har en Tottenham Hotspur Trøje . Dommeren ignorerede dog, at jo højere kvaliteten af spillet var, jo mere seriøst skulle de tage spillet. Efter kampen hjalp VAR ikke dommeren meget, men skadede i stedet Chelsea-spillere og fans. Hvis Premier League ikke hæver niveauet, når det kommer til at udvælge dommere, er cheftræner Thomas Tuchels vrede kun begyndelsen.