Home / Lionel Messi Og Neymar Vender Tilbage Til FC Barcelona-æraen

Lionel Messi Og Neymar Vender Tilbage Til FC Barcelona-æraen

Lionel Messi og Neymar er begge spillere fra Sydamerika, og de har meget til fælles i forhold til sprog og vaner. Den nye sæson startede Lionel Messi og Neymars tilbagevenden til FC Barcelona-æraen i Ligue 1, og deres præstationer har vundet applaus fra Parc des Princes-fansene. Sådan et vidunderligt spil minder fans om deres tidligere hold, men FC Barcelona Trøje kan kun repræsentere deres fortid.

Uanset om det er et professionelt hold eller en professionel spiller, værdsætter de alle fremtidige mesterskabsudmærkelser og præstationer. Lionel Messi har vundet mange titler i sin karriere, og han kæmper stadig for det. Han deler Neymars ønske om at hjælpe Paris Saint-Germain med at vinde den mest eftertragtede UEFA Champions League-titel, og FIFA World Cup i slutningen af året vil også være meget vigtigt for dem. Lionel Messi har smilet mere og mere i den nye sæson, og han har endelig fundet sin bedste form. Paris Saint-Germains præstationer i den nye sæson afhænger også af den nye cheftræner Christophe Galtiers taktiske system, som bruger bedre spillere end den tidligere cheftræner Mauricio Pochettino.

Lionel Messi kysser sjældent Paris Saint-Germain Trøje i Ligue 1-kampe, men han har stadig stor respekt for holdet. Fans vil også jævnligt se spil, hvor deres idoler er glade, og Neymar var også Lionel Messis pistacie i Paris Saint-Germain. De kan altid opmuntre hinanden efter at have tabt, og de kan kramme hinanden efter at have vundet. Den nye sæson er kun lige begyndt, og fansene håber, at Paris Saint-Germain vil klare sig bedre i UEFA Champions League.