Home / Roma-fans Byder Paulo Dybala Velkommen På Den Varmest Mulige Måde

Roma-fans Byder Paulo Dybala Velkommen På Den Varmest Mulige Måde

Natten i Rom var fyldt med jubel fra fansene, som tog imod Paulo Dybala på deres varmeste måde. SOM. Roma forberedte en velkomstceremoni for Paulo Dybala, og det øjeblik, han dukkede op, var meget chokerende. Paulo Dybala var meget rørt over at se det nye holds fans, og han var stolt over at se på den samme AS Roma Trøje som fans.

Paulo Dybala forventede ikke, at han ville blive budt varmt velkommen af fansene, da han kom til A.S. Roma, og han så de utallige fans vinke på scenen. Paulo Dybala havde det gladeste smil ved ceremonien, da han følte, at han sluttede sig til A.S. Roma var den rigtige beslutning. Selvom A.S. Roma er ikke så kendt som Juventus og Argentinas fodboldlandshold, klubbens fans støtter stadig deres tro. Paulo Dybalas karriere i de seneste år har været fuld af vanskeligheder, han har lidt af skader, virkningen afepidemien og personlige helbredsproblemer. Mange fans stiller spørgsmålstegn ved hans faldende styrke. Er han den løn værd, som det nye hold tilbyder?

Juventus imødekom ikke Paulo Dybalas krav om lønstigning, og Inter Milan afviste hans ansøgning om at være med. Hans favorit var Juventus Trøje , men hans ansigt var fuld af tårer, da han endelig valgte at forlade holdet. Og Paulo Dybala har ikke modtaget fansens klapsalver og jubel i lang tid, og han vandt fansens respekt kort efter at han kom til A.S. Roma. Han forstod også endelig, at dette var det rigtige valg, og støtten fra fansen fik ham til at se frem til den nye sæson.