Home / Barça Starter Oprydningstilstand

Barça Starter Oprydningstilstand

Ifølge Spaniens "Daily Sport"-rapport besluttede Barcelona at tage strenge foranstaltninger mod to spillere, Umtiti og Braithwaite, for at reducere redundansen. Barcelona informerede spillerne om, at de ikke ville få deres billige fodboldtrøjer-numre. Hvis de to ikke forlader holdet inden den 31. august, opsiger klubben ensidigt kontrakten med dem.

På nuværende tidspunkt er Barcelona gradvist ved at miste tålmodigheden med Braithwaite og Umtiti. Barcelona har ifølge "Daily Sports Daily" informeret de to spillere om, at de ikke vil modtage den nye sæsons FC Barcelona fodboldtrøje-tal. Barcelona ved, at Braithwaite har tilbud fra Spanien og Saudi-Arabien, men heller ikke den danske angriber er villig til at forhandle. Braithwaite sagde, at han har to år tilbage af sin tyske kontrakt og håber at blive på holdet for at kæmpe om en position. Men både klubbens topledelse og træner Xavi fortalte danskerne, at der ikke var plads på holdet efter afslutningen af sidste sæson, og Xavi udelukkede ham også fra truppen under pre-season tour.

En anden spiller, Umtiti, var tidligere vendt tilbage til Frankrig i håb om at afslutte en aftale med Rennes, men aftalen mislykkedes. Nu er den franske midterforsvarer inviteret af den tyrkiske klub, men Umtiti håber på at vende tilbage til Lyon, men Lyon har endnu ikke givet et bud på ham til Barcelona. På nuværende tidspunkt har Barcelona sikret sig i alt 5 nye hjælpemidler. For at frigøre så meget lønplads som muligt til at registrere nye hjælpemidler, vil Barcelona fokusere på at rydde op i overflødigt personale.