Home / Alvarez: Messi Er Den Bedste Spiller I Verden

Alvarez: Messi Er Den Bedste Spiller I Verden

Manchester City-angriberen Alvarez, som iførte sig Blue Moon Billige Fodboldtrøjer denne sommer, er beæret over at lære af to af de bedste angribere i verden, Messi og Haaland, hans holdkammerater i henholdsvis Argentina og Manchester City.

Alvarez, 22, er lige så ung og energisk som Haaland. Han har startet to gange i Premier League i denne sæson, og med Haaland ude, vil Alvarez spille som nr. 9. Alvarez følte sig beæret over at kunne spille i samme Manchester City Fodboldtrøje som Haaland: "Det er virkelig dejligt at kunne spille med den bedste spiller i verden, han er meget vigtig for vores hold, vi er omtrent på samme alder, lærer og prøver at bringe den bedste præstation til holdet.”

På nationalt plan forventes Alvarez at spille for sit land sammen med Messi ved VM i Qatar, og han ser frem til det. "Messi er den bedste spiller i verden og kan ikke replikeres. Jeg er heldig at dele et omklædningsrum, en træningsbane med ham. Nu har jeg muligheden for at spille med ham, og han kan hjælpe mig med at blive bedre i min Vi ser alle frem til VM, vi har muligheden og selvtilliden, og forhåbentlig kan vi få et fantastisk VM."