Home / Lewandowski Debut

Lewandowski Debut

Barcelona introducerede i sommer fire nye hjælpemidler: Christensen, Casey, Lewandowski og Rafinha. Ifølge Barcelonas officielle hjemmeside er Christensens billige fodboldtrøjer-nummer i den nye sæson nr. 15, og angriberen Aubameyang, der er ankommet til holdet i sidste sæson, skal bære holdets nr. 17-trøje. Rafinha tog nr. 22-trøjen på i sidste opvarmningskamp, Casey tog også nr. 5-trøjen på, og Lewandowski, der var mest bekymret for fans, spillede med nummer 12 i gårsdagens landsderby.

I gårsdagens Las Vegas slog Barcelona Real Madrid 1-0, Lewandowksi spillede i nr. 12 FC Barcelona fodboldtrøjesammen med Raphinha og Ansu Fati som tre angribere. Angriberen blandede sig kort efter, og blot 10 minutter senere fuldførte han sit første skud på vegne af Barcelona. Han tog bolden til straffesparksfeltet og ramte derefter målet, som blev reddet af Courtois. Desværre var han ikke i stand til at score et mål.Det eneste mål mellem de to sider var et voldsomt langskud fra Rafinha, som scorede verdensbølgen.

Dette længe ventede spanske nationale derby har 60.000 fans til at se kampen. Man kan sige, at den store begivenhed er uden fortilfælde, og amerikanerne er mere og mere interesserede i fodbold, så denne kamp mellem tophold har også tiltrukket så mange fans. Fans kommer ind på stadion.