Home / Manchester Uniteds Anden Signing Denne Sommer

Manchester Uniteds Anden Signing Denne Sommer

Officiel meddelelse fra Manchester United: Manchester United er glade for at kunne bekræfte, at Christian Eriksen er kommet til klubben og har skrevet under på en kontrakt med klubben indtil juni 2025. Midtbanespilleren spillede 115 kampe for Danmark og scorede 38 mål. I Premier League spillede Eriksen 237 kampe, hvor han scorede 52 mål og assisterede 71 gange.

Eriksen så også frem til sin nye karriere: "Manchester United er en speciel klub, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg har haft det privilegium at spille på Old Trafford mange gange, men at bære den røde Manchester United fodboldtrøjeville være en slags Fantastisk oplevelse. Eric er en fantastisk træner. Jeg er endnu mere spændt på fremtiden ved at tale med ham og lære mere om hans vision og den måde, han vil have holdet til at spille. Jeg har stadig meget i spillet Ambition, jeg ved det. Jeg kan opnå meget, og dette er det perfekte sted at fortsætte min rejse."

Eriksen er blevet den anden nye tilføjelse til Manchester Uniteds førstehold denne sommer. Den 30-årige danske midtbanespiller har spillet for Odense, Ajax, Tottenham, Inter Milan og Brentford. Eriksen fik hjertestop ved EM sidste sommer og er siden blevet indopereret med en hjertestarter. Eriksens kontrakt med Inter Milan blev opsagt i begyndelsen af december sidste år, fordi Italien ikke tillader spillere med hjertestartere at spille. At Eriksen kommer til Manchester United er en glædelig ting for Manchester United-fans, men det er det måske ikke for Tottenham-fans. Da det tidligere blev rapporteret, at Eriksen ville slutte sig til Manchester United, brændte Tottenham-fans Eriksens billige fodboldtrøjer, da han spillede for Tottenham.