Home / Maccabi Haifa-spillere Bytter Trøjer Med Messi Efter Kampen

Maccabi Haifa-spillere Bytter Trøjer Med Messi Efter Kampen

I Champions League-gruppespillet tabte det israelske hold Maccabi Haifa 1-3 til Paris Saint-Germain. Efter kampen byttede Messi og Maccabi Haifa-spilleren Atzili billige fodboldtrøjerog kunne ikke vente med at sætte dem på direkte. Som Messi-fan er jeg virkelig misundelig! Kom nu, kom så trojerudsalgdk, kom og eje denne smukke trøje.

I første halvleg overflankerede Cherry det første mål, men Messi fik hurtigt udlignet; i anden halvleg assisterede Messi Mbappe med at bryde føringen, og Verratti assisterede Neymar før slutningen for at sikre sejren. Til sidst besejrede Paris Saint-Germain Maccabi Haifa 3-1. Det er værd at nævne, at Maccabi Haifa-spilleren Atzili udtrykte sit ønske om at bestille Messi- og Neymar-trøjer så tidligt som resultatet af UEFA Champions League-lodtrækningen. Denne gang fik han endelig Messi fodboldtrøje, hvilket er halvdelen af hans mål. .

Men selvom Maccabi Haifa tabte, sagde træner Barack Becher: "Man kan altid lære af en spiller som denne. Men vi har gjort vores bedste, jeg er stolt, og fansene burde også være stolte. , vi vil lære af denne kamp for fremtidig brug." På scenen var fansene virkelig stærke, og de jublede stadig, da de kom bagud.