Home / Mane Ballon D'Or 2.!

Mane Ballon D'Or 2.!

Ballon d'Or 2022 er endelig blevet annonceret, med Mane på andenpladsen, hans personlige højeste placering i Ballon d'Or-udvalget. I mellemtiden vil Mane også modtage Socrates-prisen 2022, som anerkender spilleren, der er begejstret for sin filantropi.

Mane er en meget lavmælt spiller, uanset om han er iført Bayern eller Liverpool billige fodboldtrøjer. Bayern-angriberen var endda lidt genert i et interview og sagde beskedent: "Det er så specielt for mig at kunne møde disse legender. Før kunne jeg kun se Ballon d'Or-prisen på tv, men nu kom jeg her." Jeg hørte mange mennesker skrige."

"Jeg er meget glad for at være her, og jeg er glad for det, jeg laver. Jeg vil gerne hjælpe folk i mit land og gøre deres liv bedre," sagde Mane efter at have modtaget Sokrates-prisen. Mane har længe været dedikeret til den offentlige velfærd i sit hjemland Senegal og har doneret en masse penge, udstyr, hospitaler og skoler til sin hjemby. Han mener, at luksusbiler, luksushuse, rejser og fly intet kan bringe ham og verden, men han håber, at fædrelandets befolkning kan leve bedre på grund af ham. For en mand med stor karakter, hvis du tilfældigvis kan lide ham, skal du sørge for at komme til trojerudsalgdk.comfor at tilpasse en FC Bayern München fodboldtrøjemed Manes navn på for at støtte ham!