Home / Yngste Spiller I Premier Leagues Historie

Yngste Spiller I Premier Leagues Historie

Arsenal slog Brentford 3-0 i 8. runde af Premier League. 15-årige Ethan Nwaneri fik sin førsteholdsdebut i en Gunners billige fodboldtrøjerog blev den yngste Premier League-spiller nogensinde.

Nwaneri er født i 2007 og spiller som midtbanespiller. Han var kun 15 år og 181 dage gammel på spilledagen. Han blev forfremmet til U21-ungdomsholdet i denne sæson på grund af sin fremragende præstation på Arsenals U18-ungdomshold, og han trænede med førsteholdet for ikke længe siden. Nwaneris evne til at spille denne gang er dog også relateret til virkningen af holdets skade, Artetas hold kæmper med en række skader. Flere spillere var ude på grund af en skade, så Arteta vendte sig mod Nwaneri og satte ham på bænken.

Der var en sjov scene, da Arsenal afbrød kampen efter kampen - den 15-årige midtbanespiller fulgte Ramsdale, og Ramsdale skubbede den generte lille dreng ud, så han kunne acceptere fansens bifald og jubel. Den 15-årige har vundet hjerterne hos Arsenal-fans, og vi kan ikke vente på, at Nwaneri endnu en gang tager det fedeste Arsenal fodboldtrøjepå og viser det bedste af ham. Unge mennesker bringer altid en masse håb, vi glæder os også til at promovere ham i trojerudsalgdk.com, du kan følge min blog, vi vil ofte opdatere en masse nye nyheder.